Asus “3 in 1” Transformer Book Trio a iesit la lumina

Asus “3 in 1” Transformer Book Trio a iesit la lumina

Asus a tinut cont ca “2 in 1” a avut succes si a plusat, ajungand la un dispozitiv mobil “trei in unul”, Transformer Book Trio, cu doua sisteme de operare, lansat la Computex.

ASUS Transformer Book Trio Conform companiei, acesta este primul dispozitiv “3 in 1” si, ce este mai interesant, este faptul ca are doua sisteme de operare, Windows 8 si Android Jelly Bean. Deci Transformer Book Trio poate fi considerat ca fiind un desktop, un notebook si o tableta cu Android. Aceste doua sisteme de operare iti pun la dispozitie 700.000 de aplicatii de pe Google Play store si inca 50.000 de aplicatii de pe Windows Store. Sunt curios cum poate fi facuta trecerea de la Windows la Android, Asus spune ca nu sunt probleme, utilizatorul putand sa sincronizeze datele si sa continue navigarea pe aceeasi pagina de Internet.

In varianta de PC, modelul are un procesor Intel Core i7 din a patra generatie, tastatura si un had disk de 750 GB. In cazul in care tableta este detasata, acesta poate fi conectat la un monitor extern, putand fi folosit ca un desktop independent. Aici poate fi incarcata si tableta. La randul ei, tableta are processor Intel Atom la 2.0 GHz, si un ecran Full HD 1920 x 1080 16:9 IPS, iar capacitate de stocare este de 64 GB.

ASUS Transformer Book Trio