ASUS MeMo Pad, disponibil si in alte dimensiuni la MWC 2013 [+VIDEO]

ASUS MeMo Pad, disponibil si in alte dimensiuni la MWC 2013 [+VIDEO]

Printre lansarile de la CES, ASUS a facut ceva valuri cu o tableta de buget intitulata MeMo Pad cu un ecran de 7 inci, pe care ne asteptam sa o vedem la MWC 2013. 

ASUS MeMo Pad 10 MWC clip

ASUS incearca sa faca produse pentru toate lumea, un principiu care domina intreaga filozofie de fabricatie a firmei, de la tablete la notebook-uri si sisteme All-in-one. Desi au trecut doar cateva saptamani dupa ce a facut publica versiunea MeMo Pad de 7 inci, ASUS se pare ca are in plan si o tableta similara intr-un format de 10 inci.

Preinstalata cu Android Jelly Bean, tableta de 10 inci a fost detaliata cu precizie de cei de la Mobile Arena in clipul de mai jos. MeMo Pad 10 va avea o rezolutie de 1280 x 800 pixeli si foloseste pentru procesare un quad core Nvidia Tegra 3 tactat la 1,2 GHz si 1GB de memorie RAM.  Spatiul de stocare preinstalat este de 16GB, poate fi insa extins prin intermediul unor carduri MicroSD.

Avand in vedere ca Mobile World Congress 2013 este cea mai probabila rampa de lansare pentru noua tableta, MeMo Pad 10, nu mai avem de asteptat decat cateva saptamani pana o vom vedea in toate splendoarea ei.

Citește și: