Assassin’s Creed III Tyranny of King Washington incepe in februarie

Assassin's Creed III Tyranny of King Washington incepe in februarie

Spre diferenta de jocurile precedente din serie, Assassin’s Creed III nu va oferi un DLC de single player care sa extinda povestea, ci va aborda un scenariu mai putin realist. Este vorba despre o istorie alternativa, in care George Washington devine regele Americii. Ubisoft a anuntat in sfarsit momentul in care vom putea experimenta noua campanie DLC.

Assassin's Creed III Tyranny of King Washington

Prima parte din trilogia Tyranny of King Washington va fi lansata pe 19 februarie pe PC si Xbox 360 si pe 20 februarie pe PlayStation 3. Jucatorii vor intra inca odata in pielea lui Connor, personajul principal al lui Assassin’s Creed III, insa acesta este foarte diferit fata de ce am vazut in campania originala. Asasinul este imbracat in haine obisnuite ale nativilor americani, confectionate din blana. Abilitatile si echipamentul sau nu va fi foarte schimbat in schimb si in continuare nu stim foarte multe lucruri despre directia in care va merge povestea celor trei pachete extra.

Cei care nu au cumparat inca un Season Pass pot face in continuare acest lucru in schimbul a 2400 MS Points/30 euro, sau pot cumpara fiecare episod individual pentru 800 MS Points/10 euro. Diferenta este ca cei care au un Season Pass primesc si tot DLC-ul pentru componenta multiplayer a jocului, care este disponibil si separat.