Assassin’s Creed III primeste primul DLC

, 05 Dec, 13:45

Astazi se lanseaza primul pachet extra pentru Assassin’s Creed III. Acesta se numeste „The Hidden Secrets” si include trei misiuni pentru campania single player, pe langa alte cateva elemente cosmetice.

Assassin's Creed III DLC

Este vorba despre scenariile de joc Lost Mayan Ruins, the Ghost of War si Dangerous Secret, care puteau fi in trecut accesate doar de jucatorii care au facut pre-comanda pentru joc de la anumite magazine. Problema era ca fiecare magazin oferea alta misiune. Astfel, niciun jucator nu putea primi tot continutul pana acum. Fiecare dintre aceste noi obiective vor aduce arme noi in arsenalul lui Connor, iar doua costume vor fi de asemenea deblocate: Captain of the Aquila si Colonial Assassin.

Pentru multiplayer, The Hidden Secrets va aduce doar doua personaje noi: the Redcoat si the Sharpshooter. DLC-ul va fi lansat astazi exclusiv pentru cei care au cumparat si un Season Pass, urmand ca saptamana viitoare sa fie disponibil pentru restul jucatorilor.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail