Apple se complica in raportarea mesajelor spam pe iMessage

, 01 Aug, 10:30

Pentru ca multi dintre noi folosim pentru conturi Apple adrese de email foarte vechi, e foarte probabil sa primim mesaje .

Apple Facetime iMessage Spam

In incercarea de a remedia fluxul de mesaje spam primite pe de foarte multi utilizatori ai serviciului, Apple va introduce in iOS 7 o functie prin care sa blocati expeditorii nedoriti. Din pacate, acest serviciu nu va fi aplicat retroactiv utilizatorilor de iDevice-uri cu sisteme de operare mai vechi.

Oricum, utilizatorii de iOS 5 sau iOS 6 care primesc tot felul de mesaje prin intermediul popularului serviciu nu sunt neglijati, Apple a inventat un sistem care, desi s-ar putea sa functioneze, nu e foarte facil. In principiu, trebuie sa faceti o captura la un iMessage pe care l-ati primit de la un necunoscut, sa-l trimiteti printr-un mail la imessage.spam@icloud.com, sa atasati aceluiasi mail adresa sau numarul de telefon de la care ati primit mesajul si, nu in ultimul rand, sa mentionati ora si data la care a avut loc evenimentul neplacut. Cu toate ca la prima vedere pare o metoda foarte laborioasa, macar… exista o solutie. Daca celor de la Apple le convine sa rasfoiasca sute de mii de sesizari pentru a va ajuta, e problema lor.

Pentru ca sistemul explicat mai sus abia a fost implementat, sunt curios cat va dura pana in momentul in care solutionarea la o problema care ar trebui sa se remedieze printr-un tap pe ecran se va face de un om aflat la capatul celalalt al sesizarii.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail