Noi probleme cu iMessage pe iOS si OS X

Noi probleme cu iMessage pe iOS si OS X

Nu este nici prima nici ultima oara cand iMessage pe iOS si OS X a fost offline. Din pacate acest fenomen se intampla din ce in ce mai des. 

iOS iMessage cazut esec

iMessage este o functie introdusa de Apple odata cu iOS 5 si pentru multi utilizatori de iDevice-uri a fost o revelatie datorita faptului ca permite transmiterea de mesaje text, clipuri si imagini in mod gratuit. Singurul lucru de care ai nevoie pentru a primi un iMessage este o conexiune la internet.

Stabilitatea serviciului iMessage pe iOS si OS X a fost pusa din nou la indoiala in acest weekend cand internetul a fost bombardat cu rapoarte legate de caderea serviciului. Situatia se pare ca a fost cu atat mai grava cu cat utilizatori atat din SUA cat si din Europa au ajuns pe Twitter pentru a-si refula sentimentele de frustrare. Cel mai trist fenomen legat de respectiva cadere a venit din partea Apple care pe propria pagina de status a serviciului a trecut iMessage ca fiind online.

Daca in saptamanile urmatoare vom asista la evenimente similare, din ce in ce mai multi utilizatori de iDevice-uri se vor refugia catre Viber sau WhatsApp pentru servicii similare si probabil ca nu vor mai reveni la solutia gandita de Apple.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI