Noi probleme cu iMessage pe iOS si OS X

Noi probleme cu iMessage pe iOS si OS X

Nu este nici prima nici ultima oara cand iMessage pe iOS si OS X a fost offline. Din pacate acest fenomen se intampla din ce in ce mai des. 

iOS iMessage cazut esec

iMessage este o functie introdusa de Apple odata cu iOS 5 si pentru multi utilizatori de iDevice-uri a fost o revelatie datorita faptului ca permite transmiterea de mesaje text, clipuri si imagini in mod gratuit. Singurul lucru de care ai nevoie pentru a primi un iMessage este o conexiune la internet.

Stabilitatea serviciului iMessage pe iOS si OS X a fost pusa din nou la indoiala in acest weekend cand internetul a fost bombardat cu rapoarte legate de caderea serviciului. Situatia se pare ca a fost cu atat mai grava cu cat utilizatori atat din SUA cat si din Europa au ajuns pe Twitter pentru a-si refula sentimentele de frustrare. Cel mai trist fenomen legat de respectiva cadere a venit din partea Apple care pe propria pagina de status a serviciului a trecut iMessage ca fiind online.

Daca in saptamanile urmatoare vom asista la evenimente similare, din ce in ce mai multi utilizatori de iDevice-uri se vor refugia catre Viber sau WhatsApp pentru servicii similare si probabil ca nu vor mai reveni la solutia gandita de Apple.