iMessage a fost offline

iMessage a fost offline

iMessage nu este un standard de comunicatii care a venit fara dezbateri sau probleme, dar chiar si in aceste conditii, este o functie foarte utila. Din pacate nu a fost si aseara.

25-imessage-ipad-iphone-5 down problem

Introdusa in iOS 5, functia iMessage permite trimiterea de mesaje in mod gratuit intre dispozitivele cu iOS 5 sau iOS 6, cat si OS X Mountain Lion. Utilitatea acestei functii vine din faptul ca nu necesita un cont suplimentar, in comparatie cu alte aplicatii gen Yahoo Messenger. Dupa cum este si normal, respectivele mesaje nu sunt complet gratuite, deoarece necesita accesul la o conexiune la internet.

Din pacate, seara trecuta, serviciul celor de la Apple a fost offline timp de o ora si 45 de minute. Avand in vedere ca mesajele trimise in acest format se convertesc automat in SMS-uri daca nu pot fi trimise, nu ar fi trebuit sa intampinati vreo problema pe timpul caderii in a comunica. Regretabil este insa cazul in care foloseati acest serviciu pentru a comunica cu un prieten din strainatate si veti vedea a doua zi ca ati cheltuit bani pe niste mesaje care trebuiau sa fie gratuite.

Cu toate ca situatia este similara cu unele evenimente legate de BBM, serviciul de mesagerie de pe BlackBerry, rareori a avut acesta din urma o cadere de o asemenea amploare. La scurt timp dupa cadere ,,iMessage not working” a inceput sa fie popular pe Twitter. In acelasi timp, organizatii de stiri au inceput sa sesizeze probleme cu serviciul in intreaga America de Nord si in Europa. Voi ati avut probleme sau nu sunteti fani iMessage?

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: