Aplicatia Pro Camera nu mai este limitata la terminalele Lumia [VIDEO]

Aplicatia Pro Camera nu mai este limitata la terminalele Lumia [VIDEO]

Cu toate ca era o aplicatie exclusiva terminalelor , Pro Camera se pare ca ruleaza la fel de bine pe un HTC 8X.

wp8 nokia smart camera app

Dispozitivele cu Windows Phone au foarte mult in comun, indiferent de cine sunt produse. Chiar si la capitolul hardware, trasaturile comune sunt deseori evidente. Din aceste motive, modul principal prin care se pot diferentia producatorii de hardware consta in aplicatiile exclusive dezvoltate in-house de un anumit creator de aparate. Se pare insa ca acea exclusivitate nu poate dura foarte mult.

Nokia Pro Camera este o care a trezit invidia multor detinatori de terminale cu WP8 care nu au fost produse de finlandezi. Cu toate ca cei de la Nokia nu au renuntat inca la legatura dintre aplicatie si propriile aparate, daca aveti un HTC 8X si vreti sa rulati respectivul programel, aveti toate sansele. Nu este nevoie decat sa urmati cativa pasi.

Cei de la WindowsBlogItalia au urcat pe YouTube clipul de mai jos si infatiseaza cum puteti rula fara probleme Pro Camera pe smartphone-ul 8X. Tutorialul detaliat pentru portarea aplicatiei se afla pe site-ul italienilor, din pacate este in limba nativa a acestora si s-ar putea sa intampinati cateva probleme daca nu intelegeti perfect limba.

Daca nu ati avut inca ocazia sa testati respectiva aplicatie de captura, aceasta va permite sa faceti filme si fotografii modificand cu precizie elemente precum luminozitate, contrast, compensare luminoasa, ISO, balans de alb, timp de expunere si nu numai.

Citește și: