Facebook pentru Windows Phone 8 ajunge la versiunea 5.0

Facebook pentru Windows Phone 8 ajunge la versiunea 5.0

Un update semnificativ a fost publicat pentru , este vorba de versiunea 5.0.

apps by microsoft wp8 Facebook update

Aflata timp de cateva saptamani intr-un beta public, perioada in care utilizatorii care aveau instalata versiunea beta isi puteau da cu parerea, cei de la Microsoft tocmai au publicat Facebook 5.0. Un update semnificativ la aplicatia retelei de socializare, ca si celelalte versiuni, noua iteratie a aplicatiei este dezvoltata tot de Microsoft.

Pentru ca erau multe lipsuri semnificative din aplicatia de WP8, in comparatie cu iOS si Android, este evident ca gigantul din Redmond a facut eforturi semnificative pentru a remedia un pic din discrepante pentru Windows Phone 8.

Versiunea 5.0 vine si cu cateva functii complet noi, pe langa un set important de imbunatatiri menite sa va faca experienta utilizarii mai fluenta. Interfata aduce o schimbare semnificativa de aspect. Pentru a avea o viziune de ansamblu asupra schimbarilor radicale de design, mai jos puteti vedea o captura facuta de mine in urma cu cateva saptamani pe acelasi Lumia 920. Navigarea in aplicatie a fost de asemenea imbunatatita, a fost introdus suportul pentru imagini de inalta rezolutie si posibilitatea partajarii postarilor din News Feed. Partea de Timeline, cu aceasta ocazie, a devenit mult mai apropiata de ceea ce ofera aplicatiile omonime pentru celelalte platforme de mobil.

Daca sunteti insa dornici de experimente si simtiti in orice moment ca mai pot fi introduse schimbari semnificative in aceasta aplicatie, puteti in continuare sa fiti utilizatorul unei versiuni beta, descarcabila de asemenea din Windows Phone Store. Personal, desi sper ca la un momentdat cei de la sa-si faca propria aplicatie, mi se pare ca Microsoft face o treaba foarte buna in a-si perfectiona propria varianta.

apps by microsoft wp8 Facebook

Citește și: