Antec Nineteen Hundred – O carcasă cu doar 16 lăcașuri pentru unități de stocare

Antec Nineteen Hundred – O carcasă cu doar 16 lăcașuri pentru unități de stocare
Radu Neagu
21:36 05.12.2013

Antec are o reputație foarte bună pentru construcția de carcase fiabile și accesibile, iar Nineteen Hundred este un exemplu clar al acestui lucru.

Antec Nineteen Hundred

Pe de altă parte tocmai ziceam că mulți dintre producătorii de hardware și de carcase PC au început să meargă pe variante miniaturizate de produse, și au adoptat cu brațele deschise formatul mini ITX. Ei bine Antec 1900 este pentru aceia care au nevoie încă de un spațiu generos în carcasă, și plănuiesc să îngrămădească multe unități de stocare în aceasta. Aici nu cred că se includ gamerii, chiar dacă Antec 1900 se vrea a fi o carcasă destinată acestora. Prețul acesteia nu este de neglijat, fiind aproximativ 300 de euro în Europa, însă design-ul și compatibilitatea cu un sistem complex sunt atuurile sale. Antec 1900 permite montarea a până la 8 ventilatoare cu un diametru de 120 mm, și vine deja cu 4 dintre ele în pachet. Sistemul de răcire este foarte bine gândit, existând și o separare între zona plăcii de bază și cea a sursei și a câtorva dintre lăcașurile de HDD-uri sau SSD-uri.

Aceasta poate acomoda plăci grafice cu o lungime de până la 330 mm și deține un sistem de fixare inteligent, care atenuează vibrațiile produse de ventilatoarele acestora. Numărul total de lăcașuri pentru unități optice și HDD-uri se ridică la 16, și există posibilitatea montării unei a doua surse în cazul în care consumul de curent al sistemului este mult prea mare. Carcasa pare o opțiune inteligentă pentru cine își dorește un sistem performant, însă mă îndoiesc că sunt mulți utilizatori care se vor folosi de toate elementele sale.

Carcasa Antec 1900

Carcasa hard Antec 1900 3

Antec 1900 4

Comentarii
loading...