21 nov. 2013 | 16:30

Antec P100 – O carcasă PC pentru pretențioși

ACTUALITATE
Antec P100 - O carcasă PC pentru pretențioși

Antec P100 este ultimul model de carcasă PC, destinată celor care sunt mai pretențioși în ceea ce privește zgomotul PC-ului.

antec-p100

Sunt perfect de acord cu acești utilizatori. Prefer ca desktop-ul să ruleze cât mai silențios, mai ales că nu sunt un pasionat al căștilor.

Antec P100 promite să fie o carcasă al cărei scop este să adăpostească un sistem puternic și de asemenea să atenueze zgomotul produs de acesta. Carcasa primește plăci de bază în format ATX, și plăci grafice cu o lungime de până la 317 mm. La capitolul dispozitive de stocare, au loc 7 unități de 2.5 inci sau 3.5 inci, precum și două unități optice de 5.25 inci.

Seria Performance de la Antec este gândită pentru silențiozitate, în această idee carcasa are panouri laterale fără nici un fel de deschideri, acoperite pe interior cu spumă. Chiar și ușa are aceleași caracteristici și se poate deschide la un unghi de 270 de grade. Acesta este un plus față de alte carcase, care permit un unghi de deschidere de 90 sau 180 de grade.

Carcasa Antec P100 vine cu două ventilatoare de 120 mm și cu posibilitatea de montare a încă 3 în plus. Partea frontală superioară deține două porturi USB 3.0 și două porturi USB 2.0, precum și conectivitate audio.

Prețul Antec P100 ar trebui să fie în jurul sumei de 75-90 de euro, însă vom vedea exact când va ajunge și la noi in magazine. Până atunci, nu pot să spun decât că existența panourilor izolate face cu adevărat diferența în termeni de silențiozitate.