Antec ISK600 – O carcasă deosebită pentru pasionații de sisteme Mini-ITX

, 27 Noi, 20:57

Antec a lansat de curând o carcasă PC dedicată pasionațiol de sisteme Mini-ITX, Antec ISK600.

Carcasa Antek ISK600

Da, există un astfel de segment, și este în creștere. Practic utilizatorii au înțeles că un sistem ultraperformant nu implică o carcasă cât biroul de înaltă, iar formatul Mini-ITX permite acomodarea unor componente standard cu o amprentă foarte redusă a sistemului. ISK600 Performance Mini-ITX pe numele său complet, este o carcasă cu un design simplist însă funcțional, care poate adăposti suficient de multe componente high-end. Pentru că tot vorbeam de dimensiuni, carcasa măsoară 260mmx191mm și este construită din oțel cu o grosime de 0.8 mm, panourile laterale și cel frontal sunt realizate din aluminiu. La interior are spațiu pentru plăci grafice de aproximativ 320 mm lungime, două sloturi de expansiune și nu mai puțin de șase lăcașuri pentru unități de stocare, 3 de 3.5 inci, 2 de 5.25 inci și una pentru unități optice de laptop.

Sursele ce pot fi montate la interior sunt de dimensiuni standard ATX, mergând pe ideea că la interior poate fi instalat un sistem performant ce are ca destinație chiar și gamingul mai mult decât ocazional. Prețul acestei carcase se învârte în jurul sumei de 90 de euro, însă pentru versatilitatea de care dispune putem aprecia că își merită banii.

Carcasa design Antek ISK600

Andtec ISK600 2

Antec ISK600 4

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail