ASUS Maximus VI Impact – Cea mai puternica placa mini ITX

ASUS Maximus VI Impact - Cea mai puternica placa mini ITX

ASUS Maximus VI Impact este probabil cea mai puternica placa de baza pentru platforma Haswell, mai ales ca discutam de formatul mini ITX.

ASUS_Maximus_VI_Impact

Aici se aplica din nou zicala „ce e frumos si bun vine in pachete mici”. Era sistemelor masive ce ocupa jumatate din birou este pe cale sa apuna sau, mai degraba, sa ramana celor din segmentul de utilizatori extremi si chiar si ei se vor lasa impresionati de un sistem mini ITX. Sa nu uitam ce tractiune au avut carcasele Bitfenix Prodigy in acest sens.

ASUS Maximus VI Impact este cu siguranta un membru al familiei ROG. Unul din elementele ce sar in ochi la prima vedere fiind placa de sunet Creative Supreme FX Impact, care pentru cunoscatori reprezinta un plus destul de mare. Placa este externa, suporta un output de pana la 115 dB si posibilitatea de a conecta o pereche de casti cu impedanta de pana la 600 ohmi.

Placa de baza detine conectivitate Bluetooth 4.0, WiFi 802.11 ac si un slot M2 pentru SSD-uri de viteza mare, precum si o multime de caracteristici disponibile si la fratiorii ei mai mari. La fel se intampla si cu functiile exclusiviste ASUS oferite pe variantele mini ATX sau ATX Extended, functii precum ROG DIGI+ III, Sonic Radar Audio,  ROG RAMDISK sau SSD Secure Erase.

Regulatorul de voltaj este o varianta miniaturizata ce poarta numele de Impact Power si detine aceleasi componente de calitate, cu o rezistenta mare la folosire. Desigur, numarul de conectori este apropiat de variantele ATX insa numarul de slot-uri se reduce la doar doua pentru memoria RAM si un PCI Express 3.0 x16.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: