Anonymous hacked: Contul de Twitter al hackerilor, spart

, 23 Feb, 10:20

Desi nu este usor sa afirmi acest lucru cu referire la cea mai mare grupare internationala de hackeri, avem un caz interesant: Anonymous hacked. Gruparea a ramas fara cont de Twitter.

anonymous hacked Twitter

Intr-o perioada in care foarte multe conturi de Twitter importante au cazut victime ale unor hackeri, nu e nici o surpriza ca pana si contul oficial al Anonymous s-a aflat „in aceeasi galeata”.

Trecand peste referinta evidenta la Karma, ce faci cuiva ti se intoarce, contul lung de companii si publicatii care au beneficiat de un tratament similar in ultimele saptamani. Intai a fost cazul contului de Twitter al companiei Burger King care, dupa ce a fost spart, anunta ca franciza va fi achizitionata de McDonalds. In cazul contului de Twitter al Jeep, singura problema a venit sub forma schimbarii pozei de profil.

Anonymous „a cazut victima unui atac jenant, in momentul in care unul dintre cele mai populare conturi de Twitter ale sale a fost preluat de o grupare rivala de hacktivisti”. Cei de la BBC News au sintetizat cel mai bine evenimentul.

Avand in vedere ca cele mai multe astfel de hackuri sunt rezultate din parole slabe, solutia cea mai buna este sa incercati sa folositi parole cat mai complexe. In definitiv, limita la parola este de 16 caractere si puteti folosi litere mari, litere mici, numere si simboluri. Ar fi pacat sa va treziti ca .

Citeste si Cum sa ai o parola puternica si sa o tii minte

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Adevaratii Anonymous sunt cei care au spart contul de Twitter al falsei grupari. Adevaratii anonimi nu au o identitate publica, iar daca au un pseudonim, nu se prezinta ca o grupare.

Sunt de acord cu Nick.
Cei care sunt cu adevarat Anonymous nu stau iei acuma pe twitter sau facebook sa socializeze.
In termeni si conditii ale site-urilor de socializare se afla un rand in care specifica ca atunci cand politia le cere date despre o persoana care a incalcat legea iei sunt obligati sa le ofere.
Acum pe bune cat de prost poti sa fii sa iti faci cont pe twitter si apoi sa spargi conturi de twitter.Cand stii ca datele tale sunt deja in baza lor de date.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail