Android Jelly Bean incepe sa fie popular, incet, incet

Android Jelly Bean incepe sa fie popular, incet, incet

incepe sa fie pe din ce in ce mai multe terminale cu Android, noroc cu Google care a decis sa denumeasca la fel versiuni diferite.

Google Android jellybean propagare

Indiferent cati ani trec de cand Android-ul a ajuns cel mai popular sistem de operare pe smartphone-uri si tablete, fragmentarea ramane cea mai mare problema a SO-ului creat de Google. Pornind de la aceasta premisa, nu putem decat sa ne bucuram cand din ce in ce mai multe gadgeturi incep sa ruleze versiuni recente ale respectivei platformei. La fiecare cateva luni, Google publica rezultatele popularitatii sistemelor de operare create in Mountain View.

Jelly Bean a ajuns pe mai mult de 40% din aparate, comparativ cu acum jumatate de an. Problema este ca, pentru a insela un pic numaratoarea, Android 4.1.x, 4.2.x si 4.3, toate poarta denumirea de Jelly Bean, cu toate ca au fost lansate pe parcursul unei perioade de aproximativ doi ani. Daca vrem totusi sa fim corecti, Android 4.1 deja ruleaza pe 34% din dispozitive, mai mult decat orice alta versiune anterioara a SO-ului. Pentru ca aceasta crestere in popularitate trebuia sa se reflecte negativ asupra celorlalte versiuni, Ice Cream Sandwich, Froyo si Eclair, toate au rate de propagare din ce in mai mici. Ca un mic detaliu, Android 1.6 Donut si 3.2 Honeycomb mai sunt instalate la ora actuala pe doar 0,1 % dintre aparate.

Trecand peste aceste cifre care nu sunt foarte optimiste, acelasi sfat ramane valabil. Tineti neaparat sa rulati cea mai noua distributie de Android? Luati-va un .

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: