Android 4.3 vine cu probleme mari de stabilitate pe LG Nexus 4

, 03 Aug, 09:28

In primele imagini ajunse pe internet cu aceasta versiune , versiunea finala a firmware-ului nu e insa stabila.

android 4.3 lg nexus 4

Update-ul la Android 4.3 este unul pe care foarte multi posesori de terminale dotate cu sistemul de operare al celor de la Google si l-au dorit. Din pacate, pentru ca nu toate smartphone-urile au fost create la fel, pe unele ruleaza mai bine decat pe altele.

Daca ar fi sa ne luam dupa pagini intregi de comentarii ale unor utilizatori frustrati si indignati de problemele de stabilitate de pe forumul Google Product Forums sesizate pe Nexus 4, incepi sa crezi ca exista o problema cu telefonul. In schimb, in momentul in care toate problemele au fost descoperite pe terminale Nexus 4 cu Android 4.3, incepe sa fie evident ca problema este una de software, si nu de hardware.

Printre cele mai des intalnite aspecte care tin de stabilitatea aparatelor create de LG se numara blocari aleatorii ale telefonului, cateodata chiar la momentul afisarii logo-ului X pe intregul ecran. Tot in aceeasi categorie intra restartari in bucla fara nici un motiv aparent. Oricum, nu toate dispozitivele Nexus 4 intampina probleme odata cu instalarea noii versiuni de Android, dar probabilitatea este destul de mare.

Solutia? Sa fiti pregatiti sa va readuceti telefonul la parametrii din fabrica printr-un Factory Reset. In plus, daca vreti sa incepeti instalarea celei mai noi variante de Jelly Bean, faceti preventiv o copie de siguranta a pozelor si contactelor, daca nu le aveti in cloud.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Am cumparat de curand un nexus 4 venind direct cu versiunea 4.3 de android si am observat probleme la semnalul WI-FI si semnalul retelei de telefonie. In acest caz nu stiu care ar fi solutia, decat sa-l returnez sau sa astept urmatoarea versiune de android sperand ca o sa se remedieze aceasta problema.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail