Android 4.3 vine cu probleme mari de stabilitate pe LG Nexus 4

Android 4.3 vine cu probleme mari de stabilitate pe LG Nexus 4

In primele imagini ajunse pe internet cu aceasta versiune , versiunea finala a firmware-ului nu e insa stabila.

android 4.3 lg nexus 4

Update-ul la Android 4.3 este unul pe care foarte multi posesori de terminale dotate cu sistemul de operare al celor de la Google si l-au dorit. Din pacate, pentru ca nu toate smartphone-urile au fost create la fel, pe unele ruleaza mai bine decat pe altele.

Daca ar fi sa ne luam dupa pagini intregi de comentarii ale unor utilizatori frustrati si indignati de problemele de stabilitate de pe forumul Google Product Forums sesizate pe Nexus 4, incepi sa crezi ca exista o problema cu telefonul. In schimb, in momentul in care toate problemele au fost descoperite pe terminale Nexus 4 cu Android 4.3, incepe sa fie evident ca problema este una de software, si nu de hardware.

Printre cele mai des intalnite aspecte care tin de stabilitatea aparatelor create de LG se numara blocari aleatorii ale telefonului, cateodata chiar la momentul afisarii logo-ului X pe intregul ecran. Tot in aceeasi categorie intra restartari in bucla fara nici un motiv aparent. Oricum, nu toate dispozitivele Nexus 4 intampina probleme odata cu instalarea noii versiuni de Android, dar probabilitatea este destul de mare.

Solutia? Sa fiti pregatiti sa va readuceti telefonul la parametrii din fabrica printr-un Factory Reset. In plus, daca vreti sa incepeti instalarea celei mai noi variante de Jelly Bean, faceti preventiv o copie de siguranta a pozelor si contactelor, daca nu le aveti in cloud.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: