Alte dispozitive din seria Galaxy primesc Android Jelly Bean

Alte dispozitive din seria Galaxy primesc Android Jelly Bean

Samsung continua sa ofere utilizatorilor de dispozitive Galaxy confortul ca nu sunt neglijati cand vine vorba  de .

Android Jelly Bean 4.1.2 Galaxy S2

Dupa ce a facut fericiti si Galaxy Ace 2, in cea mai recenta serie de actualizari, Samsung anunta lansarea noului Android Jelly Bean pe alte cateva dispozitive lansate de aproximativ doi ani.

Daca sunteti in continuare mandru posesor de Galaxy S II i9100, aveti toate sansele ca in zilele urmatoare sa puteti face tranzitia la sistemul de operare Android 4.1.2. Acelasi tratament il primesc si utilizatorii tabletelor Galaxy Tab 7.0 Plus P6200.

Noua versiune de Android este disponibila atat pe WiFi i cat si prin intermediul programului de PC, Samsung Kies. In cazul tabletei P6200 este disponibil momentan doar in Austria. Cei de la Samsung promit insa ca in viiorul apropiat si ceilalti utilizatori ai popularei tablete vor beneficia de acelasi firmware actualizat.

In cazul in care tineati cu entuziasm de aceste dispozitive, avand in vedere ca vin dotate cu procesoare dual core, sansele ca alte versiuni noi sa poposeasca pe acest hardware sunt minime. Pana la Jelly Bean le-a fost ciclul de viata, iar daca Samsung va decide sa mai lanseze si alte versiuni de firmware, e foarte probabil ca performanta aparatelor sa aiba de suferit semnificativ.