13 ian. 2013 | 09:30

Samsung nu-si neglijeaza tabletele vechi

ACTUALITATE
Samsung nu-si neglijeaza tabletele vechi

In cazul in care s-ar crea un top, Samsung ar iesi pe primul loc cand vine vorba de pentru smartphone-urile si tabletele sale.

Samsung Galaxy-Tab-2-10.1 update jelly bean

Dupa ce si-a impresionat utilizatorii de Galaxy Note si , Samsung isi aduce aminte de alte cateva tablete din portofoliu. In noul val de update-uri intra Galaxy Tab 2 7.0 si Galaxy Tab 2 10.1.

In ultimele 24 de ore au aparut mai multe rapoarte pe internet de utilizatori care au fost invitati de sistemul de operare sa-si faca update la Jelly Bean. Disponibil atat pe calea  aerului cat si prin Samsung Kies, pentru utilizatorii de Galaxy Tab 2 10.1 update-ul are 311 MB. Daca aveti un Galaxy Tab 2 7.0 (P3113) aveti de asemenea doua optiuni pentru a face trecerea la Android 4.1, prin intermediul unui PC sau Over The Air. Pentru a vedea daca a ajuns update-ul si la voi e suficient sa mergeti in Settings –> About Device –> Software Updates.

Nu este disponibila momentan o lista cu noutatile care vin odata cu Android 4.1. In orice caz, o noua versiune de Android este binevenita.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele