Samsung nu-si neglijeaza tabletele vechi

, 13 Ian, 09:30

In cazul in care s-ar crea un top, Samsung ar iesi pe primul loc cand vine vorba de pentru smartphone-urile si tabletele sale.

Samsung Galaxy-Tab-2-10.1 update jelly bean

Dupa ce si-a impresionat utilizatorii de Galaxy Note si , Samsung isi aduce aminte de alte cateva tablete din portofoliu. In noul val de update-uri intra Galaxy Tab 2 7.0 si Galaxy Tab 2 10.1.

In ultimele 24 de ore au aparut mai multe rapoarte pe internet de utilizatori care au fost invitati de sistemul de operare sa-si faca update la Jelly Bean. Disponibil atat pe calea  aerului cat si prin Samsung Kies, pentru utilizatorii de Galaxy Tab 2 10.1 update-ul are 311 MB. Daca aveti un Galaxy Tab 2 7.0 (P3113) aveti de asemenea doua optiuni pentru a face trecerea la Android 4.1, prin intermediul unui PC sau Over The Air. Pentru a vedea daca a ajuns update-ul si la voi e suficient sa mergeti in Settings –> About Device –> Software Updates.

Nu este disponibila momentan o lista cu noutatile care vin odata cu Android 4.1. In orice caz, o noua versiune de Android este binevenita.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

tabletele „mai vechi”? galaxy tab 2 a aparut cu putin timp inainte de galaxy note… credeam si eu ca fac updateuri pentru primele galaxy taburi 🙁

Alexandru Puiu

Din pacate ciclul de viata al tabletelor, din punctul de vedere al producatorilor, s-a micsorat teribil. Mai ales cand vine vorba de dat drumul la update-uri de Android. Vechi era folosit in ideea in care sunt deja pe piata de ceva timp si e un motiv de bucurie ca se gandeste samsung sa faca un beneficiu utilizatorilor.

pai pt. P3100 inca nu e nimic!

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail