Ainol Novo 7 Crystal 2 – Tableta quad-core sub 100 dolari

, 21 Apr, 19:00

Exact cand te asteptai ca preturile sa nu scada mai mult la tablete, cu procesor quad core la 95 dolari.

Ainol Novo 7 Crystal

Intr-o piata dominata de tablete de 2000 – 3000 de lei, singura ocazie pentru un jucator nou este faca produse ieftine. In zona tabletelor scumpe, Apple, ASUS sau Samsung conduc detasat vanzarile. Luand in calcul acest aspect, o companie mai putin cunoscuta isi incearca norocul cu o tableta ieftina care, cel putin din specificatii, pare si foarte buna.

Crystal 2, o tableta cu Android care, la jumatate de pret, are mari sanse sa atace segmentul dominat de Nexus 7 si Kindle Fire. Are un procesor quad core ATM7029 tactat la 1,5 GHz pe arhitectura ARM Cortex A9 si un GB DDR3. Spatiul de stocare este de 8GB si poate fi extins printr-un card microSD. Camera frontala este de doar 0,3 megapixeli, insa are mari sanse sa fie suficienta pentru video conferinta. Sistemul de operare preinstalat este Android 4.1 Jelly Bean cu suport complet pentru Google Play, o dovada a faptului ca tableta este certificata de Google.

De cele mai multe ori, astfel de tablete se comercializeaza exclusiv in tari asiatice si nu ajung aproape niciodata in Europa. Ainol Novo 7 Crystal 2 este insa exceptia. Tableta poate fi achizitionata de pe site-ul LighTake.com si livrata in Romania. Am facut doua teste si prin DHL costul livrarii in tara noastra este de 42 de dolari, in timp ce prin EMS (Express Mail System) este doar 31 dolari. In conditiile in care aveti tableta livrata la usa in maxim 6 zile, s-ar putea sa se justifice experimentul.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Un american a fost atit de jenat de calitatea Ainol incit nici macar nu se mai gindeste sa-l dea cuiva cadou. Altcineva afirma ca ar fi dat 25 USD in plus ca sa fie verificat inainte de livrare.Cit despre performante…aici „I rest my case”!

yideo.ro Pentru Seriale si Filme Online HD fara reclame !

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail