Prima tableta cu Ice Cream Sandwich este de fapt o tableta mai veche: Ainol NOVO7

Prima tableta cu Ice Cream Sandwich este de fapt o tableta mai veche: Ainol NOVO7

ainol-launches-the-novo7-the-worlds-first-android-4-0-tablet

Desi ne asteptam ca Transformer Prime sau Xoom 2 sa fie primele tableta cu Ice Cream Sandwich, se pare victoria este in alta parte. Ingenic si MIPS tocmai au anuntat prima tableta cu Android 4.0 preinstalat care poate fi achizitionata acum din orice colt al planetei.

La doar 100$, un pret incredibil de mic pentru o tableta, la care se mai adauga aproximativ 60$ pentru livrarea produsului de undeva din Asia, puteti avea o tableta nu foarte noua, lansata in urma cu ceva timp in varianta Honeycomb, dar care face o treaba foarte buna din a sustine noul sistem de operare al celor de la Google.  NOVO7 vine cu un procesor separat pentru aplicatii – Ingenic JZ4770, un CPU Xburst MIPS-based la 1 GHz la care se mai adauga si un GPU Vivante GC860 dus la 444 MHz.

Tableta, care chiar este recunoscuta oficial de catre Google ca fiind prima cu Ice Cream Sandwich, are un ecran capacitiv de 7 inci, perfect capabil de decodarea continului video full HD. Are doua camere, una de 2 mega pixeli si una VGA, iar la capitolul conectica integreaza un port USB 2.0, un HDMI 1.3 si un loc de card MicroSD.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Chiar daca tentatia e mare, avand in vedere ca acesand www.ainovo.com o puteti comanda pentru a o avea in cateva saptamani in fata usii, merita sa retineti ca in curand vor aparea si modele de tablete NOVO cu panouri de 8 sau 9 inci, acestea din urma avand mai mari sanse sa fie pe gustul vostru.

Tableta cu Android 4.0
Citește și: