Acer promoveaza un laptop mai ciudat prin intermediul unui clip Star Trek

Acer promoveaza un laptop mai ciudat prin intermediul unui clip Star Trek

Acer promoveaza un laptop cu o balama ceva mai deosebita, folosindu-se de cel mai recent trailer al filmului Star Trek Into Darkness.

acer star trek

Multi dintre producatori se joaca efectiv cu diferite metode de a transforma un laptop intr-o tableta rasucind ecranul acestuia. Pana acum cele mai interesante si mai utile demonstratii de design au venit din partea lui Asus si a lui Lenovo, aici putand fi mentionate Taichi si Yoga, ca produse reprezentative ale celor doi. Acer a gasit si el o modalitate interesanta de a rasuci ecranul unui laptop, aceasta fiind cel putin interesanta. In parteneriat cu filmul Star Trek Into Darkness, Acer alansat o campanie de promovare ce compara laptopul sau cu nava spatiala USS Enterprise.

Ridicand ecranul mai mult ca la oricare alt laptop, unitatea pare sa fie un All in One de dimensiuni mai reduse care se poate plia. Chiar daca videoclipul de mai jos nu arata in mod specific faptul ca acest produs se poate plia, dupa forma acestuia acesta pare sa fie scopul. La prima vedere pare un produs futurist, a carui campanie de promovare a fost bine aleasa, iar care probabil la lansare va reprezenta o atractie deosebita pentru utilizatorul final. Va lasam asadar in compania clipului de prezentare cu acesta.

Citește și: