Star Trek – Into…. Brickness – Un trailer neoficial insa reusit [+VIDEO]

Star Trek – Into…. Brickness – Un trailer neoficial insa reusit [+VIDEO]

Daca esti un fan Star Trek, si abia astepti sa apara filmul in cinematografe, acest trailer neoficial te va amuza in mod sigur. 

Star Trek Into Brickness

Se pare ca pierderea de vreme nu este singurul lucru promovat pe YouTube, asa cum isi imagineaza unii. Ce-i drept, multe din clipurile urcate pe celebra retea sunt puerile si copilaresti. Exista multi creatori de continut original si  interesant ce fac asta in mod constant, si exista unii utilizatori care realizeaza mai putine clipuri insa cu un impact ceva mai mare. O reteta buna este sa tratezi probleme de actualitate si ce ar fi mai interesant pentru fanii filmelor SF decat un trailer mai deosebit la noul Star Trek – Into Darkness, realizat complet din LEGO.

Clipul de mai jos reuseste sa surprinda actiunea, drama si aventura filmului dar la o scara mult mai redusa, atat de redusa incat a fost destul de complicata filmarea cu un DSLR si s-a recurs la faimoasele camere GoPro. Setul de LEGO face parte desigur din colectia Star Trek, o franciza atat de veche insa care a reusit sa adune fani din mai multe generatii.

Citește și:
Etichete: