Acer Iconia A1-810 este un concurent direct pentru iPad mini

Acer Iconia A1-810 este un concurent direct pentru iPad mini

Pentru ca Acer vrea sa se impotriveasca in curand vom putea achizitiona noua creatie Iconia A1-810.

acer iconia a1-810

Chiar daca poza de mai sus ar trebui sa fie o dovada suficienta a faptului ca iPad mini a fost inspiratia acestui produs, sa analizam in detaliu specificatiile tehnice.

Orice iPad are un ecran de 9,7 inci, in timp ce un iPad mini face analogie la aceasta cifra prin coborarea respectivei dimensiuni la 7,9 inci. Ca sa fie usor de tinut minte, acelasi raport de aspect 4:3, aceeasi diagonala de 7,9 inci si aceeasi rezolutie nativa de 1024 x 768 pixeli este prezenta si in tabelul de specificatii aferent Acer Iconia A1-810. Desi rezolutia pare un pic cam mica pentru aceasta diagonala si Apple ar putea relansaiPad-ul mini cu un Retina Display in viitorul apropiat, cei de la Acer s-au inspirat din dispozitivul pe care il gasim in acest moment pe piata.

In rest, tableta companiei taiwaneze vine preinstalata cu Android 4.2 Jelly Bean, are un procesor quad core MediaTek MT8125 tactat la 1,2 GHz si un GB de memorie RAM. Vine cu WiFi, Bluetooth 4.0, GPS si o iesire HDMI. Cantitatea de memorie preinstalata este egala cu 16GB, prezenta unui slot microSD insa ar trebui sa poata remedia cu usurinta acest neajuns. Camera frontala este VGA, in timp ce camera de pe spate este egala cu 5 megapixeli. La 208,7 x 145,7 x 10,5 mm si , mi-e frica insa ca bateria de 3250 mAh ar putea fi ineficienta pentru a sta in spatele unei zile de munca.

In ceea ce privest pretul, tableta celor de la Acer a fost trecuta pentru precomanda pe site-ul francez Rue Du Commerce la 199 de euro, cu aproximativ 140 de euro mai putin decat iPad mini. Nu stiu ce sa zic in legatura cu data de livrare de 3 iunie. Intr-o lume in care vedem o tableta noua in fiecare zi, o perioada de precomanda de doua, trei luni ar putea fi totusi cam mare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: