03 sept. 2013 | 08:53

Acer anunta Aspire U5, un all-in-one de actualitate

ACTUALITATE
Acer anunta Aspire U5, un all-in-one de actualitate

Daca tot a inceput sezonul lansarilor, cei de la Acer ne asalteaza in aceasta saptamana cu cateva noutati, dintre care prima poarta numele de U5.

ACER AIO all-in-one Aspire U5 desktop

Pentru ca formatul clasic de desktop se regaseste parca doar in statiile de lucru pentru ,,entuziasti”, cei care isi doresc acum un sistem modern pentru acasa pot apela cu incredere la un all-in-one compact si impresionant.

Dupa ce au atras atentia utilizatorilor de all-in-one-uri cu in urma cu cateva luni, cei de la Acer anunta in aceasta perioada viziunea lor moderna asupra acestei clase de produse prin intermediul Aspire U5. Acest model actualizat este construit in jurul unui panou Full HD sensibil la atingere de 23 de inci si se lauda cu unghiuri de vizibilitate foarte largi. Printre optiunile de configurare se numara procesoare Inte Core de generatia a patra si un maxim de 16 GB DDR3 memorie RAM. Pentru pasionatii de gaming in conditii decente, GPU-ul NVIDIA GeForce GTX 760M ar trebui sa faca o treaba foarte buna.

La capitolul tehnologii proprietare, intra CONEQ Sound Technology si Acer’s Purified Voice. Prima este menita sa imbunatateasca semnificativ experienta de auditie prin modificarea dinamica a directiei sunetului emis de boxe si orientarea sa catre utilizator. Prin utilizarea in tandem a camerei web si a microfonului integrat, Purefied Voice sporeste calitatea apelurilor de voce prin monitorizarea pozitiei vorbitorului.

Disponibil global din luna decembrie a acestui an, Aspire U5 va avea un pret de aproximativ 1130 de euro.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele