Acer Z3, un all-in-one cu touch din ce in ce mai accesibil

Acer Z3, un all-in-one cu touch din ce in ce mai accesibil

Indiferent cat timp va trece, atata vreme cat veti continua sa fiti utilizator de Windows 8, precum Acer Z3 va continua sa va surada.

acer z3 605

Intr-un univers guvernat de dispozitive sensibile la atingere capabile sa indeplineasca un set cat mai mare de functii, sistemele all-in-one reprezinta cel mai bun exemplu al directiei catre care evolueaza tehnologia. Aceste trend, combinat cu sistemul de operare al celor de la Microsoft, transforma achizitia unui PC sensibil la atingere dintr-un moft intr-o necesitate.

Acer tocmai a anuntat o solutie accesibila pentru cei care cochetau de mult cu ideea de all-in-one, dar nu au gasit pana in acest moment ceva care sa se incadreze in buget. Z3-605 este cel mai nou computer de acest gen al producatorului taiwanez. Ascuns in spatele unui panou de 23 de inci cu o rezolutie nativa Full HD 1080p, un astfel de sistem poate fi la fel de bine achizitionat cu un ecran clasic sau un touchscreen.

Ca si configuratie, un procesor Intel Core i5, 8GB RAM si o placa video Intel HD Graphics sunt suficiente pentru sarcini de zi cu zi executate cu o viteza foarte mare. Nu este vorba de jocuri, cat este vorba de un un hard disk de un TB si de un DVD Burner menit sa sa va ajute sa navigati printre amintiri si sa puneti la pastrare colectia de fotografii si filme din vacanta. Pentru ca tot vorbim de un ecran de o calitate foarte buna, astfel de sisteme multimedia cu o configuratie decenta s-ar putea sa reprezinte 85 – 90 % din piata sistemelor noi cumparate din magazin. sau statiile de lucru vor reprezenta de acum exceptia de la regula.

Un sistem din familia Acer Z3-605 va incepe de la aproximativ 700 dolari pentru cea mai ieftina varianta si va merge pana la aproximativ 830 dolari pentru o configuratie similara cu touchscreen.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI