Un nou gadget împușcat – Gaming-ul este victima unui glonţ de calibrul 50 [VIDEO]

Un nou gadget împușcat – Gaming-ul este victima unui glonţ de calibrul 50 [VIDEO]

Pentru că o săptămână încărcată de experimente distructive trebuia să se încheie spectaculos, iata cum un este spulberat de o puşcă de calibrul 50.

PlayStation 4 explodat impuscat calibrul 50

Aceeaşi echipă de la RatedRR, care ieri ne demonstra explozia un XBOX 360 provocată de o cantitate semnificativă de explozibil C4, astăzi ne atrage atenţa asupra . Vorbim practic de acelaşi tratament pe care l-a suferit iPad Air-ul la începutul acestui săptămânii, așadar avem un nou gadget împușcat.

Un glonţ de calibrul 50 de milimetri este tras în mijlocul aparatului, cu repercusiuni minime. Gaura provocată nu este foarte mare de o parte şi de alta a noului PS4 şi nu are loc nici o explozie. E ca şi cum nimic nu s-a stricat. În schimb, explozia vine câteva minute mai târziu, când un al doilea glonţ este tras în lateralul consolei, trecând de-a lungul produsul cu repercusiuni dezastruoase de această dată. Una peste alta, cu siguranţă dispozitivul de gaming de mai sus nu mai poate fi asamblat la loc.

Cireaşa de pe tort, ca de fiecare dată, vine sub forma filmării la 50.000 de cadre pe secundă în momentul exploziei, care va scoate în evidenţă nişte detalii imposibil de observat cu ochiul liber.

Statistic, acest clip s-ar putea să aibă cele mai multe aprecieri negative (dislike-uri) pe canalul de YouTube RatedRR. Aproximativ 25% dintre cei care au votat sunt probabil ofensaţi de faptul că mulţi dintre noi nu-şi permit un astfel de aparat şi cineva îl spulberă fără nici un motiv evident, ci doar pentru că… poate. În mod clar, toate aceste clipuri cu câte un gadget împușcat nu sunt menite să facă reclame la armament şi nici la produsul distrus. Nu de alta, dar nici unul nu a făcut până la această ora faţă experimentelor foarte agresive. Dacă vă aflaţi printre cei care au o pasiune pentru gaming şi armament, vizionare plăcută, iar și iar!

Citește și: