Cât de rezistent e un iPad Air la gloanţe de calibru mare? [VIDEO]

Pentru că testele clasice în care un telefon sau o tabletă erau date de pâmănt s-au demodat, acum vedem la gloanţe de calibru mare.

iPad air impuscat spulberat test cadere

Este incredibil ce pot să facă unii pentru a acumula câteva vizualizări în plus pe YouTube. A apărut un film cu un test . Este măsurată rezistența la trânte, şocuri, gloanţe adevărate dintr-o puşcă cu lunetă şi muniţie dintr-o armă cu aer comprimat. Cum era de aşteptat, rezultatele sunt impresionante.

Clipul de test iPad Air este realizat de Richard Ryan şi a fost postat pe canalul său de YouTube RatedRR. El ne-a mai impresionat şi în trecut cu nişte teste spectaculoase, care implicau muniţie de calibru mare şi diverse telefoane. Deoarece nu este vorba doar de tras cu arma, aceste clipuri merită urmărite în special pentru cadrele în slow motion realizate cu echipamente de captură speciale ce pot genera probabil conţinut video la 1000 de cadre pe secundă.

Chiar dacă nu prea cred că o altă tabletă ar rezista mult mai bine la aceste teste, un lucru este sigur din acest test iPad Air: nu prea rezistă la dat de pământ, ba chiar pare mult mai sensibil decât generaţiile anterioare ale tabletei. Din acest motiv, ar fi bine să aveţi grija ce tip de huse vă luaţi dacă nu vă considerați niste persoane foarte grijulii.

19:20 12.11.2013
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video