Sony face un unboxing oficial PS4, inspirat de Daft Punk [VIDEO]

Cu doar câteva zile rămase până la în câteva ţări mai importante, compania a publicat un unboxing oficial PS4.

Sony playstation 4 unboxing oficial

Unboxing-urile se pare că niciodată nu au fost mai populare ca anul acesta, din moment ce companii precum Microsoft şi Sony se grăbesc să facă propriile clipuri de unboxing la produsele ce urmează să ajungă pe piaţă în curând.

În aces caz, este vorba de un unboxing oficial PS4 spectaculos realizat pentru a atrage atenţia asupra conţinutului pachetului ce se va găsi în magazine cu noua consolă. Prezentarea este realizată de Shuhei Yoshida – Preşedinte Sony Worldwide Studios. Dacă ar fi să definim un stil al acestui clip de câteva minute, acela ar fi similar cu metodele folosite de Daft Punk în clipurile recente ale formaţiei. Una peste alta, acesta este un clip spectaculos şi complet diferit faţă de ceea ce am văzut în unboxingul făcut de Microsoft la Xbox One.

Cu ocazia acestui unboxing oficial PS4, aflăm că în cutia albastră veţi găsi 4 cu un hard disk de 500GB, un controller wireless de ultimă generaţie DualShock 4, un cablu HDMI, un cablu USB pentru încărcarea controller-ului, un cablu de alimentare la priză şi un headset mono pentru teleconferinţă. Dacă locuiţi într-o ţară în care aveţi acces la respectivele servicii, în cutie mai găsiţi un Voucher de 30 de zile pentru PlayStation Plus, un card de 10 dolari credit pe care îl puteţi folosi la achiziţii în PlayStation Network şi un al doilea card pentru 30 de zile de acces gratuit la serviciul Sony Unlimited Music.

Deşi nu ne aflăm în primul val de lansare şi sunt mari şanse ca abia în 2014 noua consola Sony să ajungă oficial în România, începând cu 15 noiembrie puteţi apela la rudele de peste ocean pentru a vă face un cadou substanţial. În definitiv, consola nu este blocată regional, deci nu ar trebui să întâmpinaţi nici un fel de probleme.

Alexandru Puiu
13:00 12.11.2013
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video