YotaPhone – Smartphone Android cu doua ecrane [+VIDEO]

YotaPhone - Smartphone Android cu doua ecrane [+VIDEO]

YotaPhone reprezinta prototipul perfect functional al unui smartphone Android cu doua display-uri de 4,3 inci, realizat de rusii de la Yota Devices.

YotaPhone smartphone Android cu doua ecrane

Da ati auzit cat se poate de bine, vorbim de un telefon acoperit de ecrane pe ambele parti. Panoul principal este un LCD de 4,3 inci si rezolutie 720 x 1280, iar pe spate un display E-Ink cu aceeasi diagonala dar o densitate de doar 200ppi. Sub capota regasim un chipset deja celebru Snapdragon S4 cu procesor dual core la 1,5 GHz si GPU Adreno 225, ajutat de 2GB RAM si cel putin 32GB memorie interna.

YotaPhone continua cu surprizele si vine cu Jelly Bean preinstalat, compatibilitate LTE, o camera foto principala de 12 Megapixeli si una secundara capabila sa filmeze 720p, toate inghesuite intr-o carcasa mai subtire de 10 mm si sub 140 de grame greutate.

Dar ce facem cu doua ecrane? Foarte simplu, pe cel principal ce facem si astazi, iar pe cel secundar putem sa primim notificatii, mesaje, sa citim documente, reviste sau chiar carti. Toate fara sa ne mai ingrijoram cu privire la consumul de energie sau oboseala ochilor.

Conform declaratiilor producatorului avem toate sansele sa vedem un astfel de produs pe piata incepand cu al treilea trimestru din 2013. Momentan nu stim mai multe detalii despre pret sau disponibilitatea la noi pe piata.

Mai jos aveti un hands on realizat de cei de la engadget.com si trebuie sa recunoastem ca YotaPhone este un telefon cat se poate de interesant.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: