Samsung Galaxy S 3 primeste Premium Suite [+VIDEO]

Samsung Galaxy S 3 primeste Premium Suite [+VIDEO]

Samsung Galaxy S 3 urmeaza sa primeasca un nou update de Jelly Bean in zilele urmatoare, care va include o serie de functii noi.

 samsung-galaxy-s3-jelly-bean

Daca zilele trecute vorbeam despre venirea Premium Suite pe Samsung Galaxy Note 10.1, astazi discutam despre aceleasi bunatati software si pe deja celebrul Galaxy S 3. Dupa cum puteti vedea si in videoclipul de mai jos, majoritatea noutatilor sunt preluate de la ceva mai potentul Galaxy Note II: Page Buddy sau Multi Window.

Videoclipul prezinta pe larg atat noile optiuni cat si modul de activare si folosire a acestora, iar partea cu adevarat interesanta este ca vorbim doar despre prima parte, adica exista si mai multe noutati 🙂

Samsung Galaxy S 3 devine astfel un telefon si mai interesant decat era pana acum singura problema fiind legata de data exacta la care cei mai multi dintre utilizatori vor putea beneficia de acest nou update. Probabil ca cei mai norocosi vor fi cei care si-au achizitionat smartphone-ul la liber si stau intr-o zona in care Samsung a hotarat transmiterea update-ului.

Voi cum stati cu update-ul la Jelly Bean pe S3? Daca nu a sosit inca probabil ca incearca doar sa va puna rabdarea la incercare…

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: