Cea mai cool carcasa de iPhone 5 [+VIDEO]

Cea mai cool carcasa de iPhone 5 [+VIDEO]

iPhone 5 este fara indoiala unul dintre cele mai cautate smartphone-uri ale acetui sfarsit de an si asta pentru ca este considerat un gadget extrem de cool. Dar oare cum ar fi ca pentru fiecare telefon impresionant sa existe si accesorii pe masura?

Carcasa iPhone 5 Popslate

O solutie ar putea fi noua carcasa Popslate care iti protejeaza „scumpul” telefon si in acelasi timp te lasa cu gura cascata din punct de vedere al functionalitatii. Cum asa? Ei bine spatele carcasei inglobeaza un display E-Ink cu o diagonala de 4 inci. Da ati auzit bine, mai nou pana si carcasele de protectie vin cu ecrane incorporate.

Noua carcasa de iPhone 5 este momentan in stadiul de proiect, dar mai mult ca sigur va reusi sa stranga fondurile necesare pentru lansarea comerciala si asta pentru ca toti fanii Apple viseaza la accesorii cat mai cool. Husa minune va putea sa afiseze fotografiile facute cu telefonul sub forma unor imagini alb negru si in acelasi timp va avertiza utilizatorii cu privire la notificarile primite si alte informatii care nu necesita imagini foarte complexe.

Imaginati-va cum ar fi sa puteti citi cartile stocate in telefon pe spatele acestuia cu un consum de energie extrem de mic. Momentan Popslate poate fi sustinuta pentru 79 de dolari (primii 500 de doritori), urmand ca restul sa plateasca 99 de dolari daca o vor achizitiona ulterior lansarii.

Jucaria va fi disponibila in doua variante de culoare alb si negru, iar mai jos o puteti vedea la lucru in toata splendoarea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: