10 oct. 2012 | 10:30

Windows 8 primeste primul „pseudo-Service Pack” inainte de lansare

ACTUALITATE
Windows 8 primeste primul

Incercand sa-si optimizeze si mai bine produsul pe ultima suta de metri, Microsoft a facut public zilele trecute un update cumulativ destul de mare pentru Windows 8.

Windows 8 update

Dimensiunea noului update la Windows 8, destinat momentan doar utilizatorilor de Windows 8 RTM, are 170MB si include o serie de actualizari importante pentru noul SO.

Cu numele complet de General Availability Cumulative Update este evident si pentru creatorii noului sistem de operare ca acesta ar trebui sa fie ultimul pas al celor de la Microsoft inainte ca Windows-ul 8 sa ajunga in prim plan pe rafturile magazinelor.

Printre imbunatatirile incluse se numara beneficii majore la performanta si power management pentru toate sistemele. Tot acum, redarea de continut multimedia audio/video are loc fara nici un fel de neplaceri. Incercand sa sporeasca compatibilitatea cu diversele configuratii hardware de pe piata, acelasi Windows vine cu si cateva update-uri importante pentru drivere si aplicatiile preinstalate. La capitolul aplicatii actualizate intra de exemplu o noua interfata pentru mailuri, de tip conversatie, plus Xbox Music, sistemul de distributie a muzicii.

Legat de acest update, in cel mai recent post intitulat Building Windows 8, Steve Sinofsky, Windows Chief, a afirmat: ,,In ultimele luni de lucru la Windows 8 ne-am provocat pe noi insine pentru a crea uneltele si procesele pentru a fi capabili sa lansam aceste actualizari post-RTM mai repede decat un service pack.”

Procedura de update la noua versiune include rularea aplicatiei Windows Update.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele