Vrei pagini web inutile pentru pierederea timpului? The Useless Web

, 18 Noi, 06:29

Dupa atat de multi ani de acces la internet inca ma mir ce poti gasi online. The Useless Web este o colectie de site-uri complet inutile care te ajuta teribil de mult la a pierde timpul in fata computerului.

the useless internet

Nu inveti nimic, nu ramai cu o informatie noua si cu siguranta nu intreprinzi o activitate care sa-ti ofere un sentiment de realizare nemaipomenita. theuselessweb.com este site-ul perfect pentru a atinge starea de mai sus.

Pentru ca si site-urile inutile si nefolositoare trebuiau puse la un loc intr-o colectie de tip best off s-a inventat The Useless Web. Site-ului aferent acestei colectii este de fapt o pagina de internet care te duce la alte pagini prin apasarea unui singur buton marcat sugestiv ,,Please”. Nu veti avea parte de o revelatie accesand respectivele site-uri insa va veti aduce aminte de emotia descoperirii de site-uri noi, de bucuria de a da click-uri pentru animatii simple fara un scop final ascuns.

Dominata de GIF-uri si site-uri Flash, dupa primele 100 de click-uri va veti da seama ca lista de mai sus a implicat un efort mult mai mare decat v-ati astepta la prima vedere.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail