Vom vedea si un nou iPod Touch langa iPhone 5?

Vom vedea si un nou iPod Touch langa iPhone 5?

Desi internetul a facut o treaba foarte buna in a ne oferi detalii referitoare la urmatorul iPhone, se pare ca zvonurile referitoare la un nou iPod Touch care probabil urmeaza sa fie anuntat in aceeasi zi cu iminentul iPhone 5 au intarziat.

ipod-touch-5th-generation-rumors

Anul trecut Apple a omis sa mai anunte o noua linie de iPod-uri, abatandu-se de la programul de pana atunci. Incepand cu primul iPhone si pana la iPhone 4, la scurt timp dupa anuntul unui nou smartphone obisnuiam primim anunturi si despre noi dispozitive iPod, fie ca vorbeam despre Shuffle, Nano sau Touch.

Daca ar fi sa ne lam dupa zvonurile lansate de catre cei de la iMore, urmatorul iPod Touch va avea acelasi panou de 4 inci cu un raport de aspect de 16:9 pe care ne asteptam sa-l vedem si in viitorul iPhone. Desi iPod-urile au reprezentat singurul segment de produse marca Apple care au inregistrat o scadere in popularitate, o reimprospatare care sa vina cu specificatii echivalente cu cele ale urmatorului telefon ar putea aduce o reinviere a seriei.

In ceea ce priveste iPod Nano, se pare ca urmatoarea iteratie nu va mai veni intr-o forma patrata, ci va primi un design alungit, care printre altele va integra un buton ,,Home” asemanator cu cel din iPhone. iPod-ul Shuffle nu va primi de schimbari majore, ci eventual doar de o diversificare a portofoliului de culori. Despre iPod Classic nu se aude mai nimic.

Citește și: