Urmasul lui HTC One X poarta momentan numele de M7

Urmasul lui HTC One X poarta momentan numele de M7

Cu toate ca nu este usor ca un nou dispozitiv al companiei sa calce , se pare ca a definitivat deja ultimele detalii pentru M7.

Noi zvonuri referitoare la un urmas pentru HTC One X au inceput sa circule la inceputul acestei luni iar acum acele franturi de informatii se reflecta in specificatii complete. Cu numele de cod HTC M7, un nou terminal produs de HTC incearca sa .

HTC M7 este un smartphone, momentan in stadiu de „concept”, cu un ecran de 4,7 inci cu o rezolutie HD si o densitate de pixeli de 468 ppi. Tehnologia folosita la realizarea noului panou va purta numele de SoLux display. Procesorul folosit va fi un SnapDragon quad core tactat la 1,7 GHz, cantitatea de memorie RAM va fi egala cu 2GB si spatiul de stocare implicit va fi de 32GB.  Pentru a fi folosit in cat mai multe retele global, M7 va include un modem compatibil cu LTE si HDSPA. Camera integrata va avea un senzor de 13 megapixeli si un diafragma f/2.0. Incercand sa faca ceva valuri, initial in SUA si ulterior si in  Europa, viitorul varf de gama de la HTC se pare ca va fi comercializat de toti cei 4 operatori importanti de peste ocean.

Cel mai probabil vom afla o data de lansare si un pret aproximativ pentru noul terminal in cateva luni la Mobile World Congress 2013.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: