HTC isi dezamageste din nou amatorii de update-uri

HTC isi dezamageste din nou amatorii de update-uri

Cu toate ca obiceiurile celor de la HTC de a aduce Jelly Bean pe smartphone-urile companiei au mai fost tratate in trecut si rareori pe un ton optimist, se pare ca in sfarsit gigantul a decis sa lamureasca situatia update-urilor pentru totdeauna.

htc one x android jelly bean

Multi utilizatori de HTC au asteptat cu sufletul la gura momentul in care HTC One X a primit mult ravnitul update cu speranta ca tot atunci vor primi si ei niste detalii clare legate de politica de distributie a companiei, vis-a-vis de noul sistem de operare. Acele detalii au venit insa abia acum, dupa alte cateva luni.

Desi HTC a inceput sa ofere update-uri la Jelly Bean utilizatorilor de One X si One S, utilizatorii tuturor terminalelor cu 512 MB RAM ale HTC din acest moment pot uita de Android 4.1. Producatorul a decis ca terminale precum One V sau Desire C nu vor primi cea mai noua versiune de Android pentru simplul motiv ca cei 512MB RAM nu ar putea oferi o experienta de utilizare fluenta a aparatului actualizat. In cazul in care nu le puteati gasi nod in papura celor de la HTC cu o asemenea scuza, este suficient sa va uitati in curtea terminalelor Nexus. Smartphone-ul Nexus S, un aparat creat de Samsung cu doar 512 MB RAM ce ruleaza fara probleme Jelly Bean.

Momentan, HTC a mentionat ca face eforturi pentru a preinstala Android Jelly Bean pe viitoarele terminale ale companiei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: