HTC anunta noi rezultate financiare mai dezastruoase decat inainte

HTC anunta noi rezultate financiare mai dezastruoase decat inainte

E incredibil contrastul dintre viteza cu care fug smartphone-urile de pe rafturile operatorilor de telefonie in timp ce producatori cu o istorie remarcabila din domeniu se pregatesc sa arunce manusa.Rezultate financiare HTC

HTC a anuntat rezultatele financiare pentru cel de-al treilea trimestru fiscal din 2012. Continuand un trend descendent la capitolul profituri, acesta este cel de al patrulea trimestru in care HTC se duce din ce in ce mai. Rata de profit de exemplu a ajuns atat de mica incat din incasari de 2,4 miliarde dolari profitul net a fost de doar 133,2 milioane dolari. In comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut, din incasari de 4,64 miliarde dolari profitul era de 636,5 milioane dolari.

Aceste cifre dezastruoase au fost semnalate intr-o perioada in care HTC a lansat niste telefoane remarcabile cu Android (One X si One S), a anuntat niste aparate cu Windows Phone care s-ar putea sa ne impresioneze (8X si 8S) si a publicat si detaliile aferente unui nou smartphone de tip varf de gama (One X+). Sunt curios ce s-ar fi intamplat daca HTC nu lansa nimic.

Citește și: