Un Google Doodle pentru fanii Star Trek

Un Google Doodle pentru fanii Star Trek

Desi nu sunt unul dintre cei care urmareste cu entuziasm fiecare Doodle pe care il scapa cei de la Google pe prima pagina a Google Search, astazi a fost unul extrem de original.

Google Doodle Star Trek

La sarbatorirea a 46 de ani de la primul Star Trek cei de la Google au creat o animatie extrem de draguta, cu sunet specific serialului, care m-a surprins intr-un mod placut. In spiritul acestor tipuri de continut gen Doodle, este placut sa vezi ca gigantul nu trateaza doar aniversari de artisti celebri, sarbatori nationale sau internationale.

Star Trek, un fenomen al culturi populare recente, a adunat in cele cateva zeci de ani si multiple versiuni difuzate o baza de fani foarte mare. Este considerata una dintre cele mai populare francize din istoria televiziuniii, iar actori de succes precum William Shatner sau Patrick Stewart si-au consolidat cariera cinematografica interpretand rolul de capitan pe nava stelara Enterprise.

Fani sau nu, merita sa dati cateva clickuri pe noul doodle-ul Google pentru a vedea de ce spune ca inginerii de la Google au si o doza consistenta de umor.

Citește și: