Un altfel de grafic ne explica popularitatea tastelor

, 13 Noi, 11:40

Nu este nici prima nici ultima oara in oara in care o imagine prezinta toata stirea. Captura de mai jos sintetizeaza un lucru remarcabil, care sunt cele mai folosite taste de pe o tastatura.

o poza cat 1000 de cuvinte

Ati observat vreodata cum anumite taste devin mai tocite in functie de actvitatile pe care le intreprindeti preponderent la computer? Daca raspunsul este nu, atunci imaginea de mai sus reprezinta o revelatie pentru talentul vostru de tehoredactator. In acest caz sunt reproduse parca prin intermediul unui ,, grafic 3D “  propagat in realitate turnuri de diferite dimensiuni lipite pe tastele unei tastaturi Apple. Scopul acestei manifestari artistice este de a reproduce in lumea reala un studiu care defineste cu precizie destul de mare popularitatea procentul de utilizare al unei taste in raport cu alte taste. Este ca si cum cineva s-ar uita la taste cat tastati un material si la sfarsit v-ar spune Bravo, nota 2, pentru simplul fapt ca neglijati prea mult litera S sau ca A-ul ar trebui sa conduca clasamentul de cele mai multe ori.

In orice caz, faptul ca vorbim de o idee atat de simpla materializata intr-un mod atat de complex mi se pare remarcabil. Oare e greu sa tastezi pe ea?

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail