Sony anunta un nou model de PlayStation 3 si seria de jocuri Essentials

Sony anunta un nou model de PlayStation 3 si seria de jocuri Essentials

Astazi de dimineata, Sony Computer Entertainment a dezvaluit un nou model de PlayStation 3. Este vorba despre asa-numitul „Super Slim”, care arata exact ca in imaginile scapate pe internet in urma cu cateva luni. Anuntul a fost facut in cadrul conferintei care a avut loc la Tokyo Game Show 2012.

Noul model este mult mai subtire decat varianta Slim si va veni in Europa in doua „arome”. Este vorba despre o versiune cu memorie flash interna de 12 GB, care va costa 1049 de lei si o versiune cu hard disk intern de 500 GB care va veni la pretul de 1369 de lei. Evident, cei care cumpara varianta de 12 GB vor putea sa introduca orice hard disk doresc dupa achizitionare, insa acesta va opri accesul la memoria interna a consolei. De asemenea, un Sony va oferi si optiunea de a achizitiona un hard disk oficial de 250 GB ca un upgrade la versiunea de baza pentru inca 90 de euro. Toate acestea vor fi disponibile in Europa pe data de 28 septembrie. In Romania, varianta de 500 GB va fi disponibila inca din prima zi la pachet cu FIFA 13, la pretul normal, in timp ce varianta cu 12 GB flash va veni abia pe 12 octombrie.

Diferenta majora de design a noului model este unitatea optica, care a trecut de la un sistem slot-loading la unul cu usa glisanta, actionata manual. Asemeni versiunii slim pentru PlayStation 2, Sony va aduce si un stand care se insurubeaza in partea de jos a consolei pentru asezarea ei in pozitie verticala la 15 euro.

Odata cu aceste vesti vine si anuntul seriei de jocuri Essentials, care va aduce jocuri celebre de PlayStation 3 in magazine la pretul de 19,99 euro. Dintre acestea, multe vor fi disponibile si pe PlayStation Network in format digital, iar cele care sunt marcate in lista de mai jos cu asterisc vor avea un pret special de 14,99 euro.

1st Party Titles:

Uncharted: Drake’s Fortune*
Resistance Fall of Man
inFAMOUS*
Motorstorm
Heavenly Sword
MAG*
God of War III
LittleBig Planet*
Ratchet & Clank: Tools of Destruction
ModNation Racers*
Sports Champions*
EyePet & Friends
Start The Party!
DanceStar Party!
Medieval Moves*
Move Fitness*
The Fight*

3rd Party Titles:

Assassin’s Creed II*
Assassin’s Creed*
Assassin’s Creed Brotherhood*
Far Cry 2*
Prince of Persia*
Driver San Francisco*
Tom Clancy’s Rainbow Six: Vegas 2*
James Cameron’s Avatar: The Game*
Prince of Persia – The Forgotten Sands*
Call of Juarez: Bound in Blood*
Tom Clancy’s Ghost Recon: Advanced Warfighter 2*
Brothers In Arms: Hell’s Highway
Tom Clancy’s H.A.W.X
Deus Ex: Human Revolution*
Tomb Raider: Underworld*
Just Cause 2*
Sniper: Ghost Warrior
Tekken 6
SEGA Mega Drive: Ultimate Collection
Sonic Unleashed
Virtua Fighter 5
Darksiders: Wrath Of War*
Homefront: Ultimate Edition*

 

Citește și: