Primele imagini cu PlayStation 3 Super Slim scapate pe internet

Primele imagini cu PlayStation 3 Super Slim scapate pe internet
15:41 16.07.2012

In cazul in care mai exista vreun dubiu despre existenta unui nou model de PlayStation 3, cei de la TecnoBlog au intrat in posesia unor imagini foarte interesante. Noul PlayStation 3 Super Slim poate fi vazut si studiat din toate unghiurile, inainte ca Sony sa anunte noua consola.

Putem vedea o diferenta semnificativa pe partea de design, care nu numai ca este mai subtire, insa pare sa adopte un nou tip de unitate optica. Discurile nu mai intra prin partea din fata a consolei, ci prin partea de sus, gratie unui sistem top-loading. Aceasta miscare este foarte asemanatoare cu cea pe care Sony a facut-o cand a lansat PlayStation 2 Slim, care renunta la unitatea optica clasica.

In afara de diferentele unitatii optice si de marime, consola pare sa vina cu aceeasi functionalitate si aceleasi optiuni de conectivitate: doua lacasuri USB 2.0, un port Ethernet, HDMI, video analog si iesire audio digitala.

Aceste imagini au scapat pe internet prin intermediu site-ului Anatel, agentia de telecomunicatii din Brazilia. Se pare ca noua consola va veni in trei „arome”, diferenta dintre acestea fiind marimea HDD-ului inclus (160, 320 sau 500 de GB). Noile informatii despre PlayStation 3 Super Slim coincid cu informatiile mai vechi scapate de FCC, care confirma ca noua consola va avea numarul de model CECH-400x.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/PlayStation 3 Super Slim/”/]

loading...