Si Sony pregateste un hibrid cu Windows 8

Si Sony pregateste un hibrid cu Windows 8

Dupa ce am anuntat diverse sisteme portabile cu Windows 8, incep sa circule pe internet si imagini care au toase sansele sa fie reale, cu o varianta a unui astfel de produs creat de catre Sony.

Vaio duo 11

Din cate se poate observa din imaginile de la Pocketnow este vorba de un hibrid compact, asemanator cu Asus Eee Pad Slider, cu un ecran de 11 inci glisant si mult ravnitul Windows 8. Desi nu avem foarte multe specificatii legate de acest aparat, am mai aflat ca include chiar si in cei cativa milimetri grosime o tastatura retroiluminata. Avand in vedere ca in imaginile alaturate este prezent si un stylus, posibilitatea este foarte mare ca respectivul ecran sensibil la atingere sa lucreze foarte bine cu acesta. Deoarece sunt mari sanse ca includerea unui stylus in cadru sa implice includerea unui Windows 8 Pro ca sistem de operare, nu este complet exclus nici ca Windows RT sa fie sistemul de operare ales.

Zarit pentru prima oara in urma cu multe luni la CES, intr-o forma asemanatoare, produsul din imaginile alaturate pare un gadget pe cat de performant pe atat de compact si simplu la capitolul design. Ca o data de lansare posibila, cei de la Sony ar putea sa astepte pana la sfarsitul lunii octombrie, cand noul sistem Microsoft va fi lansat oficial.

Desi astfel de aspecte s-ar putea sa treaca neobservate, merita atras atentia asupra designului complet diferit de ceea ce incearca sa faca Microsoft cu Surface. Cu toate ca sunt convins ca Microsoft nu trage foarte tare cu dintii de unicitatea designului Surface, mai ales cand vine vorba de parteneri, este placut sa vezi ieri un Samsung, azi un Sony, ambele cu influente de design de la Microsoft inexistente.

vaio-duo-11-2