Cum isi streseaza Samsung telefoanele [+VIDEO]

Cum isi streseaza Samsung telefoanele [+VIDEO]

Produse rezistente la socuri am mai vazut in numeroase cazuri si am ramas placut impresionati. Samsung vrea insa sa demonstreze ca si gadgeturile care nu sunt destinate rezistentei la socuri fac o treaba foarte buna la anduranta.

Samsung Smartphone teste rezistenta

Intr-un nou clip publicat de producatorul coreean pe YouTube, o serie de smartphone-uri precum Galaxy S3 si Galaxy Note II sunt supuse la un stres maxim. Desi este gandit ca un clip de marketing si nimic nu putea sa mearga prost, aceasta particularitate cu siguranta nu afecteaza nivelul de spectacol prezentat mai jos.

Incercand sa demonstreze nivelul de testare pe care il aplica smartphone-urilor sale inainte ca acestea sa iasa din fabrica, Samsung a creat scurt metrajul de mai jos. Practic e vorba de o serie de produse facute cu o atentie deosebita la detalii care inainte sa ajunga pe piata sunt chinuite prin caderi, udari, socuri sau presiune excesiva, pana si butoantele sunt apasate de zeci de mii de ori.

Indiferent daca aceste teste fac sau nu telefoanele mai bune ori mai rezistente, astfel de actiuni contribuie decisiv la imbunatatirea imaginii in piata si implicit la cresterea vanzarilor.

Citește și: