Samsung Galaxy Camera – Camera foto cu telefon mobil atasat

Samsung Galaxy Camera - Camera foto cu telefon mobil atasat

Samsung Galaxy Camera a ajuns astazi si pe meleagurile noastre fiind lansata prin intermediul unei galerii foto ce l-a avut in centrul atentiei pe actorul Andi Vasluianu.

Samsung Galaxy Camera

Pentru cei care nu stiu, Galaxy Camera reprezinta o combinatie intre un smartphone de ultima generatie si o camera foto compacta Samsung. Cu alte cuvinte un fel de gadget struto-camila menit sa raspunda atat nevoii constante de comunicare, cat mai ales dorintei de partajare online a experientelor traite.

Dotata cu unul dintre cele mai noi sisteme de operare, Android 4.1 Jelly Bean si beneficiind de conectivitate 3G, Wi-Fi, bluetooth, GPS si performante fotografice de ultima ora, noua camera foto deschide o alta categorie de produse. Mai nou, utilizatorii vor avea posibilitatea de a capta, edita si impartasi cu usurinta fotografii si clipuri video de cea mai buna calitate, in mod spontan, oriunde si oricand.

Samsung Galaxy Camera

Supranumita Smart Camera, noua jucarie vine dotata cu un display HD Super Clear Touch de 4,77 inci si 308 ppi, un senzor BSI CMOS de 1/2.3″ la 16 megapixeli, chipset Exynos 4412 quad-core la 1,4 GHz, 8GB memorie interna si optiunea de control vocal. Din punct de vedere al performantelor video, Galaxy Camera este capabila sa inregistreze Full HD 1080p la 30 fps sau in modul slow motion 720×480 la 120 fps.

Avand in vedere sistemul de operare este lezne de inteles ca utilizatorii vor avea posibilitatea sa umple memoria interna cu o multime de aplicatii regasite in Google Play, de la jocuri pana la utilitare complexe de prelucrare foto/video. Cu toate acestea camera dispune de 35 de functii ce permit editarea si prelucrarea instantaneelor prin intermediul „Photo Wizard” sau a videoclipurilor cu ajutorul „Movie Wizard”.

Samsung Galaxy Camera Lansare

Dupa parerea mea, odata cu aparitia mai multor gadget-urilor de acest tip, camerele compacte asa cum le stim noi, se vor afla intr-o adevarata lupta de supravietuire pe piata. Totusi nu putem vorbi de o inlocuire a camerelor entry level si asta datorita pretului destul de mare, Galaxy Camera putand fi achizitionata pentru aproximativ 2300 de lei. Probabil ca multi dintre noi vor alege sa investeasca o asemenea suma intr-un DSLR sau chiar intr-o camera mirrorless, dar Galaxy Camera are toate sansele sa puncteze pe acest sfarsit de an, mai ales datorita caracterului sau inedit.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Lansare Samsung Galaxy Camera/”/]

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: