Si PS3 -ul a facut „ravagii la buzunare” de Black Friday

Si PS3 -ul a facut „ravagii la buzunare” de Black Friday
Alexandru Puiu
10:30 30.11.2012

Daca zilele trecute am anuntat vanzarile de Black Friday pentru Xbox 360 si Nintendo Wii U, acum avem accesul si la informatii similare pentru PS3 .

PS3 Succes Black Friday

Consola cu o vechime de 6 ani in piata s-a vandut in numar de 525.000 de exemplare saptamana trecuta doar in SUA. Cu o crestere de 15 procente fata de aceeasi perioada a anului trecut, Sony a inregistrat un succes semnificativ. Din pacate, in comparatie cu cele 700.000 de XBOX-uri vandute doar in weekend este vizibil avantajul celor de la Microsoft in acest domeniul al consolelor. O parte din popularitea PS3-ului s-a datorat noilor pachete cu Uncharted si Infamous care in aceasta perioada in SUA sunt disponibile la doar 200 dolari bucata. Pentru ca din acelasi studiu nu putea sa lipseasca PS Vita, producatorul japonez a afirmat ca s-au comercializat 160.000 de console in acest format handheld. Un mic zvac l-au primit vanzarile de PS Vita datorita unui pachet format din consola si jocul Assassin’s Creed III Liberation.

Dupa cum confirma si cifrele de vanzare este evident ca atat vechiul XBOX 360, cat si vechiul PS3 dupa atatia ani de disponibilitate reprezinta optiuni mai populare pentru gameri decat proaspat lansatul Nintendo Wii U care s-a chinuit sa obtina valoarea de 400.000 de unitati comercializate.

Comentarii
loading...