XBOX 360 este inca un mare succes

XBOX 360 este inca un mare succes

Oricine ar fi tentat sa afirme ca XBOX 360 este o consola veche, in definitiv s-a lansat acum 7 ani, dupa cifrele de vanzari nu ai spune insa ca vorbim de un produs depasit.

Xbox-360-Special-Edition

Printr-un comunicat Microsoft s-a facut public faptul ca doar in weekendul de Black Friday (vineri, sambata si duminica) s-au vandut nu mai putin de 750.000 de console Xbox 360. Aceasta cifra este valabila doar pentru SUA.

Dupa weekendul care tocmai a trecut, un studiu al celor de la NPD confirma consola XBOX 360 a celor de la Microsoft ca fiind cea mai vanduta consola de gaming de pe teritoriul Statelor Unite in fiecare dintre ultimele 22 de luni. Cu toate ca performanta de mai sus este departe de a fi neglijabila, in comparatie cu anul trecut, aceasta cifra este considerabil mai mica. In 2011, in ziua de Black Friday, Microsoft a vandut 800.000 de console, urmand ca in sambata si duminica din acelasi weekend sa mai vanda alte 160.000 de console, pentru un total de 960.000. Chiar daca jocuri precum Halo 4 si Call Of Duty Black Ops 2 vor mai ajuta un pic vanzarile consolei, lansarea noului Nintendo Wii U, incet si sigur, va incepe sa „ciobeasca” din popularitea lui Xbox 360.

In principiu, consola celor de la Microsoft va continua sa fie un succes de masa pana in momentul in care vor incepe sa transpire si mai multe detalii despre urmasul sau – Xbox 720. In acel moment, astepand sa-si ia noua jucarie, foarte multi gameri vor prefera sa mai astepte o luna doua si sa faca o investitie intr-o noua generatie de Xbox..

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: