Samsung Smart Dock iti transforma Galaxy Note II-ul inr-un mini PC

, 01 Noi, 09:20

 

samsung galaxy note ii smart dock

Incercand sa compenseze disparitia webtop-ului din portofoliul Motorola, Samsung vine cu un dock care iti transforma Galaxy Note II-ul in PC.

Dispozitivul din imaginea de mai sus poarta numele de Smart Dock si este destinat extinderii functionalitatii recent lansatului Galaxy Note II.

Smart Dock-uul pentru Note II, pe langa faptul ca incarca phonebletul, integreaza 3 porturi USB, iesire audio si si un port HDMI. Daca partea de iesiri audio/video nu vine neaparat ca o surpriza, mai interesante sunt cele 3 porturi USB. Dupa specificatiile Samsung, la acest dock ar trebui sa puteti conecta fara probleme un mouse, o tastatura sau un mediu de stocare extern.

Pretul in SUA pentru acest accesoriu este de 100 dolari, o cifra care in tara noastra are mari sanse sa se apropie de 100 euro. In cazul in care folositi Note II-ul ca un portal de continut multimedia pe care il vizionati saptamanal, acest dock s-ar putea sa fie exact ceea ce aveti nevoie.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail