15 dec. 2011 | 13:25

Motorola Atrix, exclusiv la COSMOTE

ACTUALITATE
Motorola Atrix, exclusiv la COSMOTE

Noul telefon Motorola Atrix va veni in Romania incepand cu data de 21 decembrie, exclusiv la COSMOTE. Vorbim aici despre un terminal mobil cu Android 2.3, care dispune de procesor dual-core de 1 GHz, 1 GB memorie RAM si 16 GB memorie interna de stocare. Desi acest telefon nu pare sa iasa din tiparele altor dispozitive similare, Motorola are cativa asi in maneca.

Adevarata putere a telefonului este dezlantuita odata cu diversele periferice care sunt prezentate sub forma de dock-uri. De departe cel mai interesant este Lapdock, un dispozitiv echipat cu un display generos, cu o tastatura si cu un trackpad, care transforma telefonul intr-un adevarat laptop. Avand in vedere ca Atrix vine cu Mozilla Firefox 4.0 preinstalat si cu Adobe Flash Player, adevaratul internet de pe desktop este disponibil oriunde. HD Multimedia Dock ofera acces la trei porturi USB, un HDMI si un jack audio, Vehicle Dock ofera navigatie si control vocal, iar Standard Dock inclina telefonul la un unghi la care poate fi folosit in timp ce se incarca.

Conectivitatea cu toate aceste accesorii se face prin aplicatia Webtop, care pastreaza preferintele pentru fiecare in parte. Desi conceptul suna foarte bine, mai ales cand vorbim despre suport pentru tastatura si mouse prin Bluetooth, trebuie sa constientizam ca toate acestea vin in schimbul banilor. Daca vreti un Motorola Atrix va trebui sa scoateti din buzunar 1.174 de lei (TVA inclus) si sa va angajati la un abonament COSMOTE Adventure pe doi ani care costa 48,36 Euro pe luna. In caz contrar, puteti achizitiona dispozitivul la 1.999 Lei fara contract. Se pare ca oferta de introducere a acestui telefon aduce accesorii gratuite precum HD Dock-uri si kit-uri mouse + tastatura gratuit primilor 150 de cumparatori.