Samsung Galaxy Note III trece pe OLED?!

Samsung Galaxy Note III trece pe OLED?!

Samsung Galaxy Note III se anunta a fi un telefon de-a dreptul impunator cu un display OLED de 6,3 inci.

Samsung Galaxy Note III

Chiar daca inca la nivel de zvon, o asemenea informatie ne da destule motive de gandit cand vorbim de evolutia smartphone-urilor in 2013. Cum zvonurile legate de urmatorul Galaxy S IV au inceput sa circule intr-o veselie pe internet, era doar o problema de timp pana cand isi faceau aparitia si cele legate de familia Note.

Asadar daca alegem sa dam crezare acestor informatii neoficiale, urmatorul phablet Samsung va reprezenta un punct de cotitura in industria telefoanelor mobile. Daca momentan producatorii se dueleaza in anuntarea smartphone-urilor cu panouri LCD sau IPS FULL HD, cei de la Samsung ar putea sa dea lovitura prin trecerea la tehnologia net superioara a ecranelor OLED.

Prin transferul tehnologiei OLED catre dispozitivele portabile si mai ales in aria telefoanelor inteligente Samsung ar putea contribui decisiv la impunerea noului standard pe piata. In orice caz producatorul coreean va fi nevoit sa investeasca timp si resurse pentru schimbarea proceselor de fabricatie si asamblare.

In alta ordine de idei, aceleasi surse au declarat ca ne putem astepta la o eventuala lansare a modelului Galaxy S IV mai degraba in cadrul Mobile World Congress din Februarie, decat la CES 2013 cum se zvonea initial.

Ramane sa vedem in ce masura zvonurile vor fi confirmate si daca Samsung va reusi sa impuna un nou trend in industria smartphone-urilor de anul viitor.

Citește și: