Samsung ar putea dezvalui mult asteptatul Galaxy S4 la CES 2013

Samsung ar putea dezvalui mult asteptatul Galaxy S4 la CES 2013

Samsung ar putea dezvalui mult asteptatul Galaxy S4 in cadrul evenimentului anual de tehnologie ce are loc in Las Vegas, mai exact CES 2013! Teaser-ul publicat acum doua zile pe canalul oficial de YouTube al producatorului are ca scop cresterea entuziasmului in acest sens.

Samsung Galaxy S4 CES 2013

De unde am dedus ca s-ar putea sa fie vorba de Galaxy S4? Ei bine faptele vorbesc de la sine. Chiar daca teaser-ul nu arata nici un produs, este foarte asemanator cu cel pentru lansarea lui S3, care anticipa un produs inovator, cum s-a dovedit sa fie de altfel smartphone-ul. Chiar daca initial a declarat ca nu va lansa noua iteratie a popularului smartphone, acum cateva zile un oficial al companiei a afirmat catre un ziar din Korea ca va lansa totusi la CES un smartphone foarte ubtire, cu un ecran AMOLED si cu o densitate de 441 pixeli/inch. De asemenea Samsung a confirmat de asemenea intrarea in productie de masa a procesorului Quad-Core Exynos 5440, acelasi procesor care va propulsa noul smartphone.

Exista asadar o posibilitate ridicata sa vedem la inceputul lunii viitoare si noul Galaxy S4 prezentat in cadrul lui CES 2013.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: