Samsung ar putea dezvalui mult asteptatul Galaxy S4 la CES 2013

Samsung ar putea dezvalui mult asteptatul Galaxy S4 la CES 2013
17:06 11.12.2012

Samsung ar putea dezvalui mult asteptatul Galaxy S4 in cadrul evenimentului anual de tehnologie ce are loc in Las Vegas, mai exact CES 2013! Teaser-ul publicat acum doua zile pe canalul oficial de YouTube al producatorului are ca scop cresterea entuziasmului in acest sens.

Samsung Galaxy S4 CES 2013

De unde am dedus ca s-ar putea sa fie vorba de Galaxy S4? Ei bine faptele vorbesc de la sine. Chiar daca teaser-ul nu arata nici un produs, este foarte asemanator cu cel pentru lansarea lui S3, care anticipa un produs inovator, cum s-a dovedit sa fie de altfel smartphone-ul. Chiar daca initial a declarat ca nu va lansa noua iteratie a popularului smartphone, acum cateva zile un oficial al companiei a afirmat catre un ziar din Korea ca va lansa totusi la CES un smartphone foarte ubtire, cu un ecran AMOLED si cu o densitate de 441 pixeli/inch. De asemenea Samsung a confirmat de asemenea intrarea in productie de masa a procesorului Quad-Core Exynos 5440, acelasi procesor care va propulsa noul smartphone.

Exista asadar o posibilitate ridicata sa vedem la inceputul lunii viitoare si noul Galaxy S4 prezentat in cadrul lui CES 2013.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: